Все зі світу
моди
» » Ананасовим масло: корисні властивості і застосування

Ананасовим масло: корисні властивості і застосування

18-12-2018, 15:52
248
0
Ефірні олії славляться своєю користю для здоров'я і чудового зовнішнього вигляду. Це натуральні продукти, завдяки яким можна додати блиск волоссю, нігтям, шкірі і поліпшити самопочуття. В аптеках продається велика кількість різних подібних засобів, але рідкість для нашої країни – ананасовим. Звідки взятися в ньому маслу, якщо цей фрукт не має в принципі нічого жирного? Виявляється, завдяки особливим рецептом, можна домогтися отримання ароматного і корисного продукту. Ананасовим масло давно застосовують провідні косметологи всього світу. А ось в чому його користь, читайте далі.

Звідки воно з'явилося?

Завезли ананасовим масло з Таїланду – країни, де люблять все натуральне і величезну увагу приділяють своїй зовнішності. Азіатські майстри освоїли мистецтво виробництва цього продукту досконало. Тільки в таких екзотичних країнах можуть отримати витяжки з найнесподіваніших продуктів.


Виходить ананасовим масло наступним способом: фрукт розрізається на багато дрібних шматочків, які висушуються на сонці і заливається маслом жожоба і насіння вечірньої примули. Потім продукт настоюється протягом декількох місяців, переливається в баночки і відправляється в різні країни. Даний масло ананаса не має у своєму складі синтетичних ароматизаторів і хімічних сполук. Використовуються тільки ферменти плоду, що робить його по-справжньому ефективним засобом у боротьбі з недосконалостями шкіри, волосся і нігтів.

Корисні властивості

Ананасовим масло: корисні властивості і застосування
Даний продукт використовують у салонах краси і домашній косметології. Застосування цієї олії показано для усунення різних дефектів шкіри, в якості терапії деяких захворювань і для поліпшення зовнішнього вигляду. Продукт багатий бромелайном – рослинним протеолітичних ферментом, який виходить тільки з тропічного плоду.


Ананасовим олія має наступний ефект:
  • антибактеріальний;
  • протипаразитарний;
  • антисептичний;
  • протигрибковий;
  • антикоагулянтний;
  • зігріваючий;
  • антимікробний;
  • очищаючий;
  • антидепресивний;
  • стимулюючий (зміцнює імунну систему).
  • антивоспалительный;
  • регенеруючий.
  • Якщо використовувати його регулярно, можна нормалізувати рівень цукру в крові, позбавитися від вірусу герпесу і проблем з травленням. Крім того, ананасовим масло з Таїланду, застосування якого набирає свої обороти, відмінно справляється з кашлем, застудою, грипом і навіть тропічною лихоманкою.

    Для чого застосовується масло ананаса?

    Ананасовим масло: корисні властивості і застосування
    Цей продукт давно застосовується в жарких країнах. Якщо нанести його на шкіру, можна захистити її від агресивного впливу сонячного і зберегти вологу в епідермісі. Крім цього, ананасовим масло перешкоджає лущення, подразнення шкіри. А якщо використовувати його в якості масажного кошти, можна позбутися від целюліту і значно поліпшити стан шкіри. Завдяки дією його активних компонентів активується процес виведення зайвої рідини з організму, відновлюється вироблення еластину і колагену, ущільнюється текстура шкірного покриву. Унаслідок посилення кровообігу зменшуються обсяги тіла.
    Ананасовим масло: корисні властивості і застосування
    Якщо регулярно наносити продукт на шкіру обличчя, можна вирівняти тон, згладити дрібні зморшки. Тому застосування масла показано жінкам у віці, які починають страждати від вікових змін.
    Якщо застосовувати ананасовим масло, відгуки про який тільки позитивні, можна швидко зняти роздратування після епіляції, позбутися почервоніння і свербіння. Завдяки регенерирующему ефекту, продукт загоює дрібні порізи, рани, тріщини на поверхні тіла. А якщо змащувати їм нігтьові пластини, можна попередити їх розшарування й утворення задирок. Також масло ананаса рекомендується використовувати тим, у кого є шкірні проблеми, зокрема, прищі. Досить кілька разів на день змащувати обличчя цим засобом.

    Як правильно використовувати?

    Ананасовим масло: корисні властивості і застосування
    Ананасовим масло вже встиг себе проявити і знайшло своє місце в наступних сферах:
  • Для відновлення шкіри обличчя, продукт наноситься в чистому вигляді легкими масажними рухами.
  • Якщо ви використовуєте його в якості масажного кошти, їм потрібно змастити проблемну зону і розтирати до повного вбирання.
  • Використовувати ананасовим масло можна і для відновлення структури волосся. Для цього після миття голови слід розподілити його по всій довжині пасма волосся, потримати протягом 5 хвилин, після чого змити.
  • Ананасовим масло, застосування якого покращує стан ваших локонів, можна додавати в шампуні і маски для волосся. Просто візьміть 1 столову ложку ефіру, змішайте з щоденним миючим засобом і залиште на чверть години на прядках. Після такої процедури ваші локони стануть більш сильними і блискучими.
    Для посилення властивостей, ананасовим масло можна поєднувати з ефірними подібними засобами розмарину, лаванди, евкаліпта, кипариса, шавлії, коріандру та іншими.

    Використання масла ананаса в якості афродізіака

    Ананасовим масло: корисні властивості і застосування
    Ананас – екзотичний фрукт, який має приголомшливий аромат. Його масло пахне так само привабливо, як і сам плід. Якщо ви збираєтеся на побачення або хочете влаштувати романтичну вечерю своєму коханому, змастіть маслом тіло і ваш обранець не зможе встояти перед цим привабливим ароматом. Також ефір можна використовувати для ароматерапії.

    Де купити ананасовим масло?

    Ідеально, якщо ви замовите цей продукт у своїх друзів або родичів, які летять в Тайланд. Саме там можна придбати натуральний продукт ручного виробництва. Якщо такої можливості немає, то можна спробувати пошукати його в місцевих аптеках. Тільки при виборі уважно читайте склад, щоб в ньому не було зайвої хімії, інакше користі від використання буде мало. І пам'ятайте, що натуральний продукт ніколи не буде коштувати дешево. Ананасовим масло з низькою ціною може бути підробкою. Альтернативою аптекам можуть стати інтернет-магазини, які замовляють продукт безпосередньо з заводу-виробника.
    Цікаво по темі
    Маска для волосся з лляною олією
    Маска для волосся з лляною олією
    Лляне масло – корисний і лікувальний продукт. Його застосування в складі масок дозволяє вилікувати сильно пошкоджене волосся, відновити сухі і мляві
    Абрикосове масло для волосся
    Абрикосове масло для волосся
    Абрикосове масло вважається одним з найбільш ефективних засобів, що надають благотворний вплив на стан волосся. Пропонуємо вашій увазі перевірені
    Масло бей для волосся
    Масло бей для волосся
    Ефірне масло бей для волосся отримують з листя смоковниці - американського лавра. Завдяки своїм цілющим властивостям масло ...
    Як використовувати арганова олія для волосся?
    Як використовувати арганова олія для волосся?
    Натуральна косметика - кращий засіб для збереження краси і здоров'я волосся. Олія аргана - цілющий продукт, що має унікальні властивості...
    Як використовувати масло авокадо для волосся?
    Як використовувати масло авокадо для волосся?
    Масло авокадо для волосся - незамінний продукт для всіх, хто мріє про здоровою і блискучою шевелюрі. Унікальний склад і здатність глибоко ...
    Як використовувати масло для тіла
    Як використовувати масло для тіла
    Щоб шкіра була ніжною і гладкою за нею потрібен дбайливий догляд. Масло для тіла стане саме тим засобом, який зробить шкіру м'якою і приємною ...